Erkend leerbedrijf

Kleindierpark is een door S-BB erkend leerbedrijf sinds 2013. Dit betekend dat Kleindierpark naast stage plaatsen voor het VMBO ook stage plaatsen kan bieden aan MBO leerlingen.

Kleindierpark kan stageplaatsen bieden aan studenten voor de opleiding dierverzorging t/m niveau 4, diermanagement t/m niveau 4 en paraveterinair niveau 4 voor de eerste drie leerjaren.

Volg jij een opleiding of ga je een opleiding volgen dan is wellicht een stageplaats bij Kleindierpark iets voor jou!

Stagiar(e) M/V

Jaarlijks zoeken tientallen jongeren een stage plaats, Kleindierpark biedt een beperkt aantal stage plaatsen voor VMBO-TL en MBO leerlingen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn divers, zo kom je in aanraking met capibara’s, otters, stokstaartjes en stinkdieren. Maar ook stekelvarkens en vossen. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

– Het schoonmaken van binnen en buiten verblijven
– Het onderhouden van verblijven
– Onderhoud van groen
– Schoonhouden van het park
– Voeren van de dieren
– en alle overige werkzaamheden

Begeleiding

Je zal ingewerkt worden door een ervaren dierverzorger. Als je bent ingewerkt en je voert je werkzaamheden goed uit dan kun je daarna ook zelfstandig aan de slag.

Wat vragen wij?

– Leeftijd minimaal 12 jaar (VMBO), minimaal 16 jaar (MBO)
– Affectie met dieren en groen
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Goede omgang met mens en dier

Wat bieden wij?

– Werken met exotische (zoog)dieren
– Een leuke en gezellige stageplek
– Koffie, thee en fris

Solliciteren?

Wil jij stage lopen bij Kleindierpark, stuur je sollicitatiebrief naar info@kleindierpark.nl wij nemen naar aanleiding van je brief altijd contact met je op, ook als we geen plaats hebben.